top of page

Hírek

A V21 csoport 2019. április 5-én 11.45 órakor a Mezzo étteremben tartott sajtóbeszélgetésen jelentette be, hogy a 2019. évi EP és önkormányzati választásokra készülve új tagokkal kibővülve folytatja a korábbi V18 tevékenységét. (A V21 tagjainak névsora.)

sajtotajekoztato.jpg
Fotó: atv.hu

Létrejött a politikai kiegyezés

Az atv.hu beszámolója a V21 2019. április 5-i sajtótájékoztatójáról

Momentum_sajtotajekoztato.jpg
Fotó: Momentum Mozgalom

A Momentum Mozgalom élőben közvetítette az újjáalakuló V21 csoport sajtótájékoztatóját a Facebookon

RTL_hirado.jpg
Fotó: RTL Klub

Minél több embert buzdít szavazásra a V21 csoport

"Sorsdöntő lesz az Európai Parlamenti választás, így minél több embert buzdítanak szavazásra és az ellenzék támogatására a korábbi jobb- és baloldali kormányokból álló V21 csoport tagjai" - írja összefoglalójában az RTL Klub Híradója a 2019. április 5-i sajtótájékoztatóról.

hirklikk_sajtotajekoztato.jpg
Fotó: HírKlikk
Fotó: HírKlikk

Ők is az ellenzéki összefogást támogatják

Részletes cikkben ismerteti a V21 csoport céljait, a május 26-i európai parlamenti választás alkalmából elfogadott nyilatkozatát és együttműködését az ellenzéki pártokkal a HírKlikk.

A Momentum Mozgalmat követően a Jobbik is együttműködési megállapodást kötött a V21 csoporttal.

Balázs Péter és Bod Péter Ákos társelnökök és Gyöngyösi Márton elnökhelyettes április 5-én együttműködési megállapodást írtak alá.
A Jobbik politikai programja és a V21 értéknyilatkozata sok azonos, Magyarország jövője szempontjából fontos célkitűzést tartalmaz, ezért a két szervezet az EP-választással kapcsolatos tevékenységben kölcsönösen támogatja egymást.

Donath_Barandy.jpg
Fotó: atv.hu

A jogállamiság helyzetét értékelő 5 fős munkacsoportot alakított április 5-én a V21.

A Balázs Péter, Bod Péter, Bárándy Péter, Donáth László és Jeszenszky Géza alkotta közéleti csoport létrejöttét minden ellenzéki parlamenti párt és a Momentum támogatja. A V21 a választók számára a május 26-i európai parlamenti választásokig elkészíti a jogállamiság magyarországi helyzetét értékelő Fehér könyvet.

Bárándy Péterrel és Donáth Lászlóval az ATV Egyenes beszéd című műsorában Krug Emília beszélgetett.

bottom of page