top of page
Holoda_Attila_20201929_edited.jpg

Ajánlást tett a V21 csoport a Nemzeti Minimum Program megalkotására.
Holoda Attila az ATV Start vendége volt.

Balazs_Peter_Bod_Peter.JPG

Elkészült a V21 csoport Nemzeti Minimum Programja. ATV Egyenes beszéd: Balázs Péter és Bod Péter Ákos nyilatkozik.

A V21 csoport ajánlása
a Nemzeti Minimum Programra

A V21 csoport úgy látja, hogy az ellenzékben lévő pártok választási győzelméhez nélkülözhetetlen a többséget meggyőző közös jövőkép!

Az ellenzéki pártok, mozgalmak, civil csoportok felelőssége és feladata, hogy a 2022. évi országgyűlési választásokra megfogalmazzák a tisztességes és minden állampolgár számára esélyt teremtő állam megvalósításának céljait, és jelöltjeik képviseljék ezeket.

A V21 csoport arra vállalkozott, hogy tagjainak kormányzati tapasztalata és szakmai tudása alapján javaslatot tesz a közös alapra, amelyre építkezni lehet. A Nemzeti Minimum Program meghirdetésével kívánunk hozzájárulni a nemzet közös jövőképének kialakításához, majd pedig az új felfogású és tiszta erkölcsű kormányzáshoz.

Valljuk, hogy rendszerváltás kell! Egyidejűleg kell elküldeni a NER-t és meghaladni a 2010 előtti társadalmi-politikai viszonyokat. Csak így lehet megakadályozni, hogy a jövőben bármely politikai csoport a hatalmat megszerezve felszámolja a jogállami kereteket és kettészakítsa nemzetünket.

bottom of page