top of page

Partnerek

A Csend és kiáltás társadalmi vitájának szervezésében számítunk az országos médiumok és társadalmi médiumok közreműködésére.

Az országos médiumok - a televíziók, a rádiók, az online portálok és a nyomtatott sajtó - egy része már eddig is többször foglalkozott a Csend és kiáltás című vitairat ismertetésével. A közéleti anyag szerkesztői közül Balázs Péter, Bod Péter Ákos, Bárándy Péter, Donáth László és Jeszenszky Géza több alkalommal kaptak lehetőséget a legfontosabb megállapításainak bemutatására, elemzésére.

A viták szélesítésének új lehetőségét kínálja a társadalmi médiumokkal való együttműködés. A partnerként jelentkező társadalmi médiumok önállóan, saját profiljuknak megfelelően szervezik az általuk választott témákban és társadalmi csoportokban az online felületükön folytatott vitákat a Csend és kiáltás témaköreiben. Az itt folyó viták tapasztalatait is a V21 csoport figyelembe veszi a közpolitikai dokumentum véglegesítésekor.

A V21 csoport köszöni az országos és társadalmi médiumok eddigi támogatását, és továbbra is partnerként számít a reményeink szerint egyre bővülő médiakörre.

bottom of page